Foci

Elveszik az Audikat a győri labdarúgóktól

Győri ETO, audi (győri eto, audi, )
Győri ETO, audi (győri eto, audi, )

Egyre nagyobb megszorításokkal jár a győri labdarúgók számára a Questor csoport nehéz helyzete.

Rájár a rúd a győri labdarúgókra, már ami az autóparkot illeti. 2013 novemberében egyszer, átmeneti időre már elvették tőlük az AUDI-kulcsokat, igaz akkor azért, mert a klub tulajdonosa Tarsoly Csaba elégedetlen volt a teljesítményükkel.

Most a német autógyár elégedetlen – a Quaestor Financial Hruria Kft. fizetésképtelensége miatt a Győri ETO főszponzora, az AUDI sebesen felbontotta megállapodását a klubbal

 2014 áprilisában még minden rendben volt
Fotó: audi.hu 

Kedden még a korábbi főszponzor autóival érkeztek edzésre a játékosok, ám ez nem sokáig lesz így – számolt be a borsonline.hu“Együttműködésünk részeként autókat bocsátottunk a csapat rendelkezésére. A szerződés felmondása után a támogatásnak ez a része is megszűnik” – fejtette ki Lőre Péter, az Audi Hungária Kft. kommunikációs igazgatója. 

Ezek szerint a labdarúgók és a klub vezetői új autók után nézhetnek. Tarsoly Csaba tulajdonosnak, aki a kialakult helyzet miatt csődvédelmet kért a Győri ETO Futball Kft.-re, már csak 116 napja van arra, hogy miközben az ETO Park ingatlan tulajdonjoga minden bizonnyal visszaszáll az állam 100 százalékos tulajdonában lévő Magyar Fejlesztési Bankra, megfelelő megoldást, új befektetőt találjon a csapat működtetésére.

Az Audi Hungária Kft. 2011 óta támogatta a labdarúgókat. A szerződést 2014 áprilisában hosszabbították meg. A város BL-győztes női kézilabda-csapatát nem érinti a döntés. Az irányukba 2006 óta meglévő bizalom, a támogatás továbbra is folyamatos a német gyár részéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik