Foci

Megszólalt a bődületes erővel fejbe lőtt Loki-védő

lázár pál (lázár pál)
lázár pál (lázár pál)

Az agyrázkódást szenvedett Lázár Pál hosszabb kihagyásra számíthat.

A Puskás Akadémia elleni mérkőzésen agyrázkódást szenvedett a DVSC jobb oldali védője, amikor Tischler Patrik egy szabadrúgásnál fejen találta. A bekk eszméletlenül rogyott a földre, és legalább öt percig nem tért magához.

“Amikor a Puskás Akadémia szabadrúgáshoz jutott, a sorfalban állva még el is döntöttem, hogy ha felém jön a labda, kifejelem. Az utolsó momentum az volt számomra, amikor Lencse legurította Tischlernek a labdát, aztán a következő kép, hogy az orvosi szobában vagyok” – nyilatkozott a dvsc.hu-nak Lázár Pál. “Nem értettem, hogy mit keresek ott. A párom is mellettem volt már akkor, és kérdeztem, hol vagyok. Azt sem tudtam, hogy NB I-es meccset játszunk. A bent lévők magyarázták el, hogy Felcsúton van a Loki, és kint a pályán zajlik a bajnoki meccs.”

Fotó: MTI

Hozzátette, azóta többször megnézte felvételről az eseményt. Örül, mert nem lett nagyobb baja, ám természetesen az bosszantja, hogy legalább három hét kihagyásra számíthat.

“Jelenleg még a fehérvári kórházban vagyok, de nemsokára hazamehetek. Ezen a héten teljes pihenő van előírva számomra, majd a második héten kocogás lesz, a harmadikban pedig már nagyobb terhelést is kaphatok. Ha minden jól megy, azon a héten, amikor Pécsen játszunk bajnokit, már a csapattal készülhetek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik