Foci

Parma: autókkal mehetnek a játékosok a bajnokira

Alessandro Lucarelli (alessandro lucarelli, )
Alessandro Lucarelli (alessandro lucarelli, )

Odáig fajult a helyzet, hogy a Parma játékosai még fizetnének is azért, hogy játszhassanak a hétvégén. Az olasz klub csapatkapitánya szerint a legrosszabb esetben szereznek pár autót és úgy mennek a bajnokira.

A hétvégén már kiállni sem tudott a Parma együttese a Seria A-ban, ugyanis nem tudták fizetni a biztonsági szolgálatot. így az Udinese elleni bajnokijukat elhalasztották.

A csapatnál természetesen mindenki elkenődött, ám nem zökkennek ki és már a hétvégi idegenbeli bajnokira készülnek.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Ma megkezdjük a felkészülést a Genoa elleni bajnokira, és ha a klub nem tud buszt biztosítani a számunkra, szerzünk öt-hat autót, és elmegyünk azokkal. Készen állunk rá, hogy kifizessük a költségeket” – mondta a Parma csapatkapitánya, Alessandro LucarelliRadio Anch’io-nak.

A játékos attól sem zárkózott el, hogy adott esetben a Serie D-ben is a parmai csapattal maradjon.

Felkészültem arra, hogy a negyedosztályban is a csapattal maradjak. Hét év után úgy érzem, hogy a mez az enyém és a klub rendelkezésére állok, bármely osztályról is legyen szó.

A Sampdoria elnöke, Massimo Ferrero úgy véli, hogy a többi első osztályú klubnak össze kellene fogni, hogy legalább ezt az idényt be tudja fejezni a Parma.

Az olasz futball nem maradhat közömbös egy ilyen helyzetben, amellyel most szembenéznek a Parma játékosai. Csak gratulálni tudok a Parma összes játékosának és mindenkinek, aki jelenleg is a klubnál dolgozik, számomra ők igazi hősök” – idézi a Guardian Ferrero szavait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik