Foci

Mátyus János titokzatos üzenete

Mátyus János (mátyus jános, )
Mátyus János (mátyus jános, )

A Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapatának vezetőedzője szombati meccsértékelője végén váratlanul angolul üzent egy bizonyos „Misternek”.

Ahogyan arról írtunk, nem mindennapi mérkőzést játszottak Pakson, a vendég Szpariban ugyanis két kapus is kezdett, Volodimir Ovszijenko csatárt játszott. A hajrában egy harmadik hálóőr, Hrabina Alex is a mezőnybe állt be. A Nyíregyháza ilyen körülmények között is 1-1-es döntetlent játszott tolnai ellenfelével.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztató is rendhagyó volt, ugyanis Mátyus János miután megdicsérte csapatát, hirtelen angolra váltott és a következőket mondta:

„We meet soon, my team is ready to fight, Mr… (Hamarosan találkozunk, a csapatom készen áll a küzdelemre uram…)” – írja a szon.hu.

Ezután angolra váltott és úgy folytatta, akinek szólt ez az üzenet, az érteni fogja. Vélhetően George F. Hemingwaynek, a Budapest Honvéd tulajdonosának címezte a fentieket, a Szpari a jövő héten találkozik a kispestiekkel.

Hemingway az NB I-es bizottság elnöke is és nem egyezett bele abba, hogy az ominózus Paks-Nyíregyháza bajnokit áprilisra halasszák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik