Foci

Újabb blama az NB I-ben

Mátyus János (mátyus jános, )
Mátyus János (mátyus jános, )

Nincs mese, szombaton a Nyíregyháza csak azokat a játékosait küldheti pályára akik a klub igazolt játékosai voltak a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés eredeti, decemberi időpontjában is.

Erről a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) döntött, ezt pedig már közölték is a Szpari vezetésével. Szombaton délután a Nyíregyháza Paksra látogat, hogy a tavaszi rajt előtt bepótolják azt a találkozót, ami decemberben, a 17. fordulóból el kellett halasztani a pálya használhatatlasága miatt.

 Fotó: MTI

A klub honlapja szerint csak azok a labdarúgók léphetnek pályára, akik már decemberben is a keretben voltak. A dolog szépséghibája, hogy azóta tucatnyi futballista hagyta el a Spartacust és legalább ugyanennyien érkeztek.

Ez 13 mezőnyjátékosra és három kapusra igaz, de a 13-ból hárman sérültek, Abdouraman pedig eltiltott, így az ifijátékosokkal kiegészülve is csak kilencen vannak.

Így két forgatókönyv lehetséges: Mátyus János fiai vagy tízen állnak ki a Paks ellen, vagy két kapussal, közülük viszont az egyik a mezőnyben szerepel majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik