Foci

Pep Guardiola Zombori Sándori magasságba emelkedett

Guardiola (guardiola, zombori sándor, )
Guardiola (guardiola, zombori sándor, )

Az ukrán télben a Sahtar Donyeck és a Bayern is lefagyott góllövésben. A Beyern edzője frázisokat puffogtatott, Lucescu látott örömteli dolgokat.

Az uefa.com-on a favorit Bayern München edzője, Pep Guardiola például annak örült, hogy Alex Teixeirát, Taisont és Douglas Costát is meg tudták fogni, meg hogy nem kaptak gólt. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a spanyol edző szinte Zombori Sándori, – “ha bemegy, akkor gól” – magasságokba emelkedett , amikor megállapította: Müllernek és Robbennek is voltak lehetőségei, ha értékesítik ezeket, akkor nyerünk”… Jé, tényleg!

A frázispuffogtatást azzal zárta, hogy természetesen ki kell elemezzésk a mérkőzést és “Münchenre marad a döntés”. No ezt is tudtuk, ennél azért konkrétabb céleményformálást vártunk a bajorok edzőjétől. Lehet, hogy ő mégsem volt annyira elégedett?

Mircea Lucescu, a házigazdák mestere persze okkal volt elégedett, hiszen ők tétmeccset utoljára 2014 decemberében játszotta, azóta melegebb helyekre és edzőtáborból edzőtáborba utaztak. “Messze vagyunk a csúcsformától, mert két és fél hónapja nem játszottunk tétmérkőzést, és ehhez képest nem is voltunk rosszak, nem szállt el az esélyünk a továbbjutásra” – fogalmazott a román edző.

Amit igazán sajnált az az, hogy Xabi Alonso kiállítása után sem változott a játék képe, nem birtokolták többet a labdát. Bő 25 percet játszottak az ukránok előnyben, ennek ellenére 59-41 százalék volt végül a labdabirtoklási arány a német csapat javára. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik