Foci

Stieber gólt lőtt, Szalai gólpasszt adott

Stieber Zoltán (stieber zoltán, )
Stieber Zoltán (stieber zoltán, )

A magyar válogatott játékos végig játszott és be is talált a Paderbornt legyőző Hamburgban a német labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. Szalai Ádám asszisztja ellenére kikapott a Hoffenheim. Tovább tart a Borussia Dortmund vesszőfutása.

Szalai Ádám is ott volt a hazai környezetben játszót Hoffenheim labdarúgócsapatának kezdőjében, a magyar válogatott csatár pedig nem tétlenkedett, a 34. percben ő csúsztatta meg a labdát egy szöglet után, csapattársa, Bicakic pedig közelről a hálóba stukkolta azt. Ezzel egyenlített a Hoffenheim, ám így is kikapott végül, a Werder Bremen mind a három pontot magával vitte. Szalait a 65. percben váltotta Schipplock.


Stieber Zoltán kivette a részét a hamburgi győzelemből
Fotó: Europress Fotóügynökség

Egy másik magyar válogatott labdarúgó, Stieber Zoltán is kezdő volt, ő a Paderborn otthonába látogató Hamburgban. A vendégekre már ráfért a sikerélmény, ezúttal pedig össze is jött a győzelem, van der Vaart – büntetőből – és Jansen voltak eredményesek, majd a hajrában a meccset végigjátszó Stieber is betalált.

Videó – Stieber Zoltán szép lövéssel állította be a 0-3-s végeredményt:

A Borussia Dortmund hazai környezetben kísérelt meg elmozdulni a tabella utolsó helyéről, azonban Jürgen Klopp nem tudta feltörni az augusburgi védelmet, ráadásul a vendégek a második felvonás kezdetén egy védelmi megingást kihasználva vezetéshez jutottak. A BVB az utolsó szűk fél órát emberelőnyben játszotta, ám így sem sikerült a pontmentés, az Augsburg nyert.

Eredmények – Bundesliga, 19. forduló

Hoffenheim – Werder Bremen 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Bicakcic (34.) illetve Di Santo (8.), Bargfrede (52.)

Paderborn – Hamburg 0-3 (0-1)
Gólszerzők: van der Vaart (2., 11-esből), Jansen (72.), Stieber (90+1.)

Borussia Dortmund – Augsburg 0-1 0-0)
Gólszerző: Bobadilla (50.)
Piros lap: Janker (64.)

Köln – Stuttgart 0-0

Hertha BSC – Bayer Leverkusen 0-1 (0-0)
Gólszerző: Kießling (49.)
Piros lap: Langkamp (90.)

Videó – Szalai Ádám gólpassza:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik