Foci

Luis Enrique: Mindenki azt gondol, amit akar

Luis Enrique (luis enrique, )
Luis Enrique (luis enrique, )

A Barcelona vezetőedzője csak az Atlético Madrid elleni találkozóra koncentrál.

Állítólag nem ápol felhőtlen viszonyt egymással Lionel Messi és Luis Enrique. Az argentin klasszis azt nehezményezte, hogy a Real Sociedad elleni találkozón miért csak a kispadon kezdett. A helyzet azóta annyira elfajult, hogy lapértesülések szerint a játékos már az edző eltávolítását is kérte – igaz ezt az argentin később cáfolta.

Nem fogok a vitáról beszélni, már nem először mondom el” – válaszolt Enrique egy riporternek, mikor az Messiről próbálta faggatni a trénert. A Barca mestere még azt is hozzátette, hogy az emberek azt gondolnak, amit akarnak.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Szerdán az ellen az Atlético Madrid ellen lépnek pályára a gránátvörös-kékek, akiket nemrég 3-1-re vertek a bajnokságban. A spanyol szakember nem is akar mással törődni, csak ezzel a mérkőzéssel.

Az Atlético egy nagyon erős ellenfél, nem szabad, hogy a múltkori eredmény miatt elszálljunk magunktól. Abból a meccsből is okolnunk kell és meg kell találni azokat a dolgokat, amikben előrébb tudunk lépni. Rá kell jönnünk, hogy melyek azok a dolgok, amikből veszélyesebbek tudunk lenni, mint az ellenfelünk” – idézi a trénert a goal.com.

Az ellenfelünk támadásban és védekezésben is egyaránt erős, így valószínűleg hasonló taktikával készülnek majd. A bajnokin aratott győzelmünk extra lökést adhat nekünk erre a meccsre. Igyekszünk majd sokat tartani a labdát, amiből gólokat szeretnénk szerezni.

A Barcelona szerdán 22 órától csap össze az Atlético Madrid együttesével a Spanyol Kupa negyeddőntőjének első találkozóján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik