Foci

A Barcától vonulna vissza Lionel Messi

Lionel Messi (lionel messi, )
Lionel Messi (lionel messi, )

Az FC Barcelona elnöke szerint Lionel Messi, a labdarúgócsapat sztárjátékosa a pletykák ellenére maradni szeretne a klubnál.

Josep Bartomeu a Katalán Rádiónak adott interjújában jelentette ki, hogy Lionel Messi azt mondta neki: a Barcától szeretne visszavonulni, s “maximálisan elkötelezett” ez ügyben.

A klubvezető azok után beszélt Messi jövőjéről, hogy az argentin támadó a hétfői FIFA-gálán tartott sajtókonferencián bizonytalannak tűnt jövőjével kapcsolatban, s újságírói kérdésre azt felelte, hogy még nem tudja, hol fog játszani a következő évben.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Az elmúlt időszakban rengeteget cikkeztek a lapok Messi esetleges távozásáról és rossz viszonyáról a Barca edzőjével, Luis Enriquével. A mostani Aranylabda-szavazáson Cristiano Ronaldo mögött a második helyen végzett, korábban négyszeres győztes csatár néhány órával a zürichi sajtókonferenciát megelőzően egyértelműen cáfolta, hogy problémája lenne a trénerrel, igaz, akkor még határozottan azt is mondta, hogy sehova nem akar menni a Barcelonából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik