cristiano ronaldo, lionel messi (cristiano ronaldo, lionel messi)
Foci

Messi-mese: az argentin újra meglebegtette távozását

Lionel Messi, az FC Barcelona sztárfutballistája azt mondta, még nem tudja, hol fog játszani a következő évben.

Továbbra is fenntartjuk, Messinek szép lassan elgurul a gyógyszere. Az edzőjével való viszonyát most hagyjuk, de hogy egyik nap A-t mond, a másik nap B-t a jövőjét illetően, az immár tuti. A Luis Enrique állását megmentő Athlético Madrid hétvégi legyőzése (3-1) után még úgy nyilatkozott a Barca TV-nek, hogy nem megy ő sehova, aki mást állít, hazudik.

Kevesebb, mint 24 óra elteltével hétfő este Zürichben kevéssel azelőtt állt mikrofon elé újra, hogy megjelent volna a FIFA Aranylabda-átadó ünnepségén és immár merőben másról szólt a Messi-mese.

Hogy a nagy felhajtásnak köszönhetően, netán beszélt a papával telefonon, vagy valami másért azt nem tudjuk, de ismét kinyitotta a megyek vagy maradok dossziét amikor úgy fogalmazott: “Mindig is azt mondtam, hogy Barcelonában szeretném lezárni karrieremet, ám senki sem tudja, mit hoz a jövő…”

Mindenki értse úgy, ahogy akarja…

Ajánlott videó

Élő
Robbanószerkezetek maradványait találták meg a Barátság kőolajvezetéknek az oroszországi Brjanszk megyei Novozibkovban található kőolajszivattyú-állomásán – közölte Igor Gyomin, Transznyefty orosz olajszállítmányozási vállalat szóvivője szerdán a TASZSZ hírügynökséggel.