Foci

Horvát játékossal erősített a Pécs

Ivor Weitzer (ivor weitzer,)
Ivor Weitzer (ivor weitzer,)

A Pécsi MFC labdarúgócsapata Ivor Weitzer személyében horvát játékost igazolt. A támadó középpályás, aki hazája U19-es válogatottjában is szerephez jutott, másfél évre kötelezte el magát a baranyai klubhoz.

A pécsi gárda hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyeztek a 26 éves horvát középpályással, Ivor Weitzerrel.  A játékos korábbi klubjai között főleg horvát együttesek szerepelnek, de megfordult Boszniában és Iránban is. Hazája U19-es válogatottjában is pályára lépett. 

 Fotó: pmfc.hu

Az NB I-es klub kiemeli, hogy a játékos apró termete ellenére agilisan játszik, és igazi karmestere aktuális csapatának. A gólerős középpályás 1,5 évre írt alá a magyar gárdához, ahol szerinte nem lehet probléma a bennmaradás.

Ami rögtön megfogott, hogy sokkal jobbak az infrastrukturális feltételek, mint otthon. Az első edzés alapján sok jó mentalitású játékos van a keretben. Pörgős, hajtós volt a tréning, látom, hogy a fiúk bent szeretnének maradni az NB I-ben. Ha tudunk csatár poszton is erősíteni, akkor nem jelenthet gondot az élvonalbeli tagság megőrzése. Ráadásul még mindkét kupában állunk, tehát bőven van lehetőségünk a bizonyításra. Én azon leszek, hogy kiharcoljam a helyem a kezdőben és bizonyítani akarom, okkal hívtak ide” – nyilatkozta Weitzer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik