Foci

Messi nem megy sehova, aki mást állít az hazudik

lionel messi (lionel messi)
lionel messi (lionel messi)

Lionel Messi, az FC Barcelona sztárfutballistája hazugságnak nevezte, hogy összeveszett volna edzőjével, Luis Enriquével, egyúttal cáfolta az esetleges klubváltásával kapcsolatos értesüléseket.

A katalán sajtó a múlt héten arról írt, hogy a négyszeres aranylabdás, világbajnoki ezüstérmes játékos Enrique fejét követelte, miután a vezetőedző nem nevezte őt a kezdőcsapatba a Real Sociedad elleni, január 4-i mérkőzésre.

 

“Mindenfélét hallottam arról, hogy többekkel rossz a viszonyom, de azért nem reagáltam eddig semmit, mert rendszeresen ilyeneket hallok, hogy nem jövök ki Guardiolával, Eto,o-val, Bojannal, Ibrahimoviccsal… – mondta a Barca TV-nek az Atlético Madrid ellen 3-1-re megnyert vasárnapi bajnoki találkozó után Messi. – Csakhogy semmit sem mondtam, amit nekem tulajdonítottak, és azt sem kértem, hogy menesszék az edzőnket. Ez rosszul esik nekem. Már csak azért is, mert a híresztelés Barcelonából jött és nem Madridból, mint korábban néhányszor.”

Fotó: Europress Fotóügynökség

Az argentin támadó szerint valakik zavart akarnak kelteni a klubon belül, éppen ezért egységesnek kell maradniuk. Egyúttal cáfolta, hogy más csapathoz szeretne szerződni.
    
“Úgy írnak rólam, mint aki irányítom a klubot, de ez nem így van, nem vitatom a döntéseket. Semmit sem kértem azért, hogy maradjak, mivel sehova nem akarok elmenni. Olyat is hallottam, hogy apám egyeztetett a Chelsea-vel vagy a Manchester Uniteddel, de ez hazugság, és azt akarom, hogy ezt az emberek tudják” – tette hozzá Messi.

A helyzet egyébként egyáltalán nem ilyen egyszerű: Luis Enrique a hírek szerint haladékot kapott, mely szerint az Elche és az Atlético ellen is nyernie kellett a maradáshoz. A tréner ezt teljesítette is, előbbi csapatot 5-0-ra, utóbbit 3-1-re győzték le, vagyis egyelőre biztos nem cserél edzőt a katalán együttes.

Többet szerint fölösleges volt az ultimátum, hiszen Luis Enriue szépen fokozatosan tesz azért hétről hétre, hogy a következő szezonban már ne ő irányítsa a gránátvörös-kékeket, ugyanis hiába jönnek az eredmények, sokszor akadozik a gépezet és a csapat játéka sem olyan, amit az elmúlt években megszokhattunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik