Foci

Kiderült, ki áll a Fradi sikkasztási ügy hátterében

Fradi Stadion (fradi stadion, ferencváros stadion, )
Fradi Stadion (fradi stadion, ferencváros stadion, )

Vihar egy kanál vízben.Röviden így lehet összefoglalni azt a napokban felröppent hírt, amely szerint milliók tűntek el a Fradinál és egy klubvezető is érintett az ügyben.

Közleményben reagált még szombaton a Ferencváros Zrt. arra a több honlap által átvett hírre, miszerint a Fővárosi Ügyészség nyomozást rendelt el az FTC ZRt-t érintő sikkasztási ügyben.

A botrányt sejtető hírt egy estiújság.hu névre hallgató honlap tálalta szenzációként a múlt hét végén és azóta a közleményre reagálva írtak egy újabb cikket is a témában. Megjegjegyezzük, a honlapnak nincs impresszuma…

Namármost, az eredeti cikk tartalmára hivatkozva a rangado.hu kérdésére valamit azért tényleg megerősített dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője, ugyanis elmondta, a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség a vádemelési javaslattal érkezett iratait felülvizsgálva, az ügyet 2014 októberében “visszadobta” a Budapesti IX. Kerületi Rendőrkapitányságnak, ergo pótnyomozást rendelt el. Ennek határideje január 22.

A Népszabadság mai lapszámában megpróbálja megfejteni a homályos esetet. E szerint Cs. Tibor, a Fradi kommunikációs osztályának egykori alkalmazottja, az estiújság.hu cikkeinek szerzője, egykori élettárástól reméli visszakapni azt a 1,5 millió forintot, amivel számára a Fradi Zrt. tartozott és tévesen gyermekei anyjának, F. Andreának adták át készpénzben. Mondjuk furcsa módját választotta a nyomásgyakorlásnak…

A Fővárosi Ügyészség a pótnyomozást csak azért kérte, hogy kiderüljön, az FTC-nél ki és miért döntött úgy, hogy a fennálló tartozást ne az érintett cég számlájára utalják, hanem készpénzben átadják a cégvezető élettárásának.

Szóval jelen állás szerint összegezve: nem milliók, “csak” 1.5 millió, nem sikkasztás, csak esetleg nem megfelelő kifizetés, nincs az ügyben Fradi-vezetés, “csak” egy családi perpatvar két szereplője. Amúgy minden stimmel.

Vihar egy kanál vízben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik