Foci

Ötöt vágott a Barca a kupában

Lionel Messi (lionel messi, )
Lionel Messi (lionel messi, )

Neymar duplázott, Lionel Messi és Luis Suárez is beköszönt az Elche ellen csütörtök este. A Barcelona 5-0-ra nyert hazai pályán.

Az utóbbi napokban főleg negatív híreket lehetett olvasni a Barcelona kapcsán, így sokan kíváncsian várták, hogy ilyen előzmények után mire megy a katalán sztárcsapat az Elche ellen a spanyol labdarúgó Király Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A gránátvörös-kékek kissé nehezen tudták feltörni ellenfelük védelmét, azonban az első félidő utolsó tíz percében három gólt is szereztek, Neymar, Suárez, majd Messi (büntetőből) volt eredményes.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A Barca az első játékrész huszáros hajrája után sem állt le, a második felvonás kezdetén lendületből még lőtt kettőt (Alba, majd Neymar talált be), ezzel pedig tekintélyes, 5-0-s előnyt dolgozott ki a visszavágóra.

A visszavágót jövő héten csütörtökön rendezik, kisebbfajta csoda kellene ahhoz, hogy ne a Barcelona lépjen tovább a következő körbe, ahol majd az Atlético Madrid – Real Madrid (első mérkőzés: 2-0) párharcának győztese következik.

Eredmény – Copa del Rey, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

Barcelona – Elche 5-0 (3-0)
Gólszerzők:
Neymar (35., 59.), Suárez (40.), Messi (45. – 11-esből), Alba (56.)

Videó – A meccs összefoglalója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik