Foci

Bajner Bálint az év pojácája

A magyar légiós már-már többet tölt az Ipswich Town cserepadján, mint otthon.

Kevesen tudták, hogy Bajner Bálint a Borussia Dortmund második csapatában pallérozódik, egészen addig, míg május végén egy megosztó nyilatkozattal állt elő a Nemzeti Sportnak.

A támadó kissé nagyképűen elárulta, hogy egy percet sem akar a BVB II-ben játszani, a válogatottról pedig egyenesen azt mondta, hogy nem érdekli.

 Fotó: NSO TV

Több sem kellett a TrollFocinak, a Facebookos oldal azóta is sorra gyártja a mémeket, amire Bajner rendre Instagram-oldalán posztolt burkolt fotóival válaszol. Ilyen volt például a kép, melyen a “Dobj oda a farkasoknak és a falka élén térek vissza” felirat volt olvasható.

Bár Jürgen Klopp állítólag azt súgta Bajner fülébe, hogy nem véletlenül van a Dortmundnál, illetve hogy ő lesz az új Ibrahimovic, Ciro Immobile érkezésével továbbra sem volt szükség a magyar ékre a sárga-feketéknél. Meg is látszik a teljesítményükön, hisz 17 forduló után kieső helyen állnak a Bundesligában.

Nem sokat hezitált ezt követően Bajner, próbájátékra ment a Szigetországba, majd hamar aláírt a másodosztályú Ipswich Town együtteséhez.

Noha már az első fordulóban pályára lépett a csatár, a 44. percben lecserélte őt a gárda vezetőedzője. Bajner erre úgy reagált, hogy azért hívták le a játéktérről a szünet előtt, hogy a nézők meg tudják őt tapsolni.


 Fotó: itfc.co.uk

A TrollFoci az újabb fülbemászó nyilatkozatot követően akciót szervezett. A trollok megszállták az Ipswich Facebook-oldalát, s “No Bajner, no party” kommentekkel írták tele.

Hogy emiatt vagy sem, nem tudjuk, de Bálintot azóta csak elvétve vetik be bajnokin, ha pedig ott van a pályán, akkor is csak pár percet kap a hajrában.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a klub U21-es csapatában nemrégiben szóhoz jutott, de a Crystal Palace elleni mérkőzésen ugyan számtalanszor helyzetbe került, egyszer sem volt eredményes.

Mivel Bajner kategórikusan kijelentette, hogy nem szeretne hazatérni, így valószínűleg nem láthatjuk a közeljövőben az NB I-ben – és az NB II-ben sem -, de jó eséllyel nem sokat melegszik az Ipswichnél sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik