Foci

Gólöröm miatt kivezettek két kisfiút a meccsről

Radamel Falcao (radamel falcao, )
Radamel Falcao (radamel falcao, )

Szívszorító jelenet játszódott le a hétvégi Aston Villa-Manchester United találkozón. Egy férfi két gyermekével a családi szektorból tekintette meg a találkozót. Az ifjú drukkerek a vendégek góljánál kimutatták örömüket, aminek következtében el kellett hagyniuk a stadiont.

A hétvégén a Manchester United 1-1-es döntetlent játszott az Aston Villa vendégeként. Egy családnak azonban nem erről marad emlékezetes a találkozó.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A 41 éves Laurie Thompson két gyermekével a hétéves Isaac-kal és a kilencéves James-szel látogatott ki a találkozóra. Thompsonéknál a családfő United szurkoló, míg felesége a Villa sikeréért szorít. A gyerekek egyelőre még nem választottak maguknak kedvencet, ám valószínűleg a Vörös Ördögök lesznek a befutók.

A hazaiak gólját némán szemlélték a srácok, míg Radamel Falcao találatánál felugrottak a helyükről és hatalmas ovációban törtek ki, mindezt a családi szektorban. Több sem kellett és két nő elüvöltötte magát mögöttük: “Vigyék ki innen őket!” – mesélte a BBC egyik rádióműsorában Laurie.

Az apa próbálta elmagyarázni a rendezőknek a szituációt, ám ők hajthatatlanok voltak. A két gyermek nem bírta tovább és elsírták magukat, mialatt az egész szektor őket fütyülte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik