Foci

Sok a sérült, mégsem biztos, hogy erősít az Arsenal

Arsene Wenger (arsene wenger, )
Arsene Wenger (arsene wenger, )

Arsene Wenger nem feltétlenül szeretné megerősíteni keretét a januári időszakban. A francia menedzser csak abban az esetben igazolna, ha nem lesz mindenki egészséges.

Érdekes nyilatkozatot tett az Arsenal francia mestere, Arsene Wenger. A tréner szerint amennyiben nem lesznek fontosabb sérültek, úgy nem szeretné megerősíteni keretét.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Nincs könnyű helyzetben az Arsenal együttese, hiszen Aaron Ramsey, Nacho Monreal és Laurent Koscielny sérülés miatt kénytelen kihagyni a hétvégi Newcastle elleni találkozót, míg Calum Chambers eltiltását tölti majd a “szarkák” ellen.

A sok sérült ellenére Wenger nem tervez komolyabb erősítést a télen, bár az idáig a Charltonnál kölcsönben szereplő Francis Coquelint visszahívta a csapathoz.. A francia szakember egyértelműsítette csapata átigazolási politikáját a januári átigazolási szezonra.

Ha mindenki egészséges lesz, akkor nem kell belefolynunk a januári átigazolásokba” – mondta egy riporternek Wenger pénteken.

A tréner természetesen kitért a Newcastle elleni bajnokira is.

Bosszantó ez a helyzet, a sok sérült, hiszen már kezdtünk visszatérni a tavalyi jó formánkhoz. A Newcastle egy remek csapat, amely remek formában is van, így nagy kihívás lesz számunkra a hétvégi mérkőzés.”

Az Arsenal jelenleg hatodik az angol bajnokságban, öt ponttal lemaradva a harmadik helyen álló Manchester Unitedtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik