Foci

Válogatott brazilokra feni a fogát a Fradi

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elárulta, a brazil élvonalból szerződtetnének játékosokat.

Orosz elmondása szerint öt nap alatt kilenc mérkőzést néztek meg Brazíliában, ahol utánpótlás-válogatott brazilokat figyeltek meg. A kínálati listáról három labdarúgó felelt meg az elvárásoknak, kettővel már tárgyal is a klub.

Orosz beszélt a nyári szerzeményekről is. Véleménye szerint Emir Dilaver, Stjepan Kukuruzovics és Michal Nalepa is jól teljesít, Lamah leigazolása szintén jó döntés volt, míg Gera Zoltán hazahozatala az egyik legjobb döntésnek bizonyult, hiszen a támadó a pályán és azon kívül is példaképként viselkedik.

Fotó: MTI

Benjamin Lauth-ot eddig sokan kritizálták, de Orosz örül, hogy a német támadó fordulóról fordulóra egyre jobb formába lendül. Predrag Bosnjak és Tomislav Havojic szerződtetéséről nem akart bővebben beszélni a vezérigazgató, ugyanis úgy véli, a szezon felénél fölösleges konzekvenciákat levonni.

A Fradinál továbbra is a bajnoki cím a cél, hiába, hogy tetemes a lemaradásuk az éllovas Videoton mögött. Mint Orosz fogalmazott, a székesfehérvári különítmény meccsei jelentős részét otthon játszotta, míg a Ferencváros tavasszal fogadja majd riválisait a Groupama Arénában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik