Foci

Pénzt gyűjt a Fradi

Fradi 1353 (Ökumenikus Segélyszervezet, fradi, 1353, )
Fradi 1353 (Ökumenikus Segélyszervezet, fradi, 1353, )

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet.

Magyarország legnépszerűbb sportklubja és egyik legnagyobb karitatív szervezete közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a jövőben stratégiai partnerként működik együtt a társadalmi felelősségvállalás területén. A hosszú távú együttműködés első akciójaként az FTC labdarúgócsapata a Segélyszervezet logójával és adományvonalának számával mezén száll csatába az újpest elleni két Ligakupa mérkőzésen, hogy így hívja fel a figyelmet a Segélyszervezet adventi pénzadománygyűjtésére.

 

A Groupama Arénában tartott esemény házigazdája Kovács Koko István, olimpiai és világbajnok ökölvívó volt, aki amellett, hogy egy évtizede jószolgálati nagykövete az Ökumenikus Segélyszervezetnek, triatlonistaként, a klub ökölvívó szakosztályának vezetőjeként és nem utolsó sorban szurkolóként ezer szállal kötődik a Fradihoz is.   

„2015 a Ferencvárosi Torna Club számára a társadalmi felelősségvállalás éve lesz.  Az FTC eddig is elkötelezett volt a társadalmi felelősségvállalás iránt, de mostantól még aktívabban szeretné felhívni a figyelmet a klub által fontosnak tartott társadalmi kérdésekre. A meghirdetett év előrehozott, első lépéseként az FTC a szurkolókat megszólító nagyszabású figyelemfelhívó akcióval csatlakozik az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez” – jelentette be Nyíri Zoltán, a Ferencváros operatív igazgatója december 2-án a Groupama Arénában.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik