Foci

Új ligát kellene indítani, ha Messi eligazol

Fernando Fernandez Tapias, a Real Madrid alelnöke szerint, amennyiben Lionel Messi hozzájuk igazol, úgy új ligát kellene létrehozni. 

Messi kétes kijelentése – nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy elhagyja a Barcelonát – óta folyamatosan kapnak szárnyra a különféle hírek, hogy vajon hol folytatja az argentin támadó. Bár a katalánok vezetőedzője, Luis Enrique próbálta oltani a tüzet, az csak nem akar csillapodni. A legkülönlegesebb váltás egyértelműen a Real Madrid lenne.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A blancók alelnöke szerint Lionel Messi érkezése új fejezetet nyitna a futballban.

Amennyiben Messi hozzánk igazolna, úgy egy új ligát kellene létrehozni. Egy olyan bajnokságot, amely kellően erős a Real Madrid számára. Európai és amerikai csapatokból, amelyek mind a Real ellen készülnének majd” – mondta Fernando Fernandez Tapias a Marcanak.

A Barcelona korábbi vezetőedzője, Pep Guardiola kitért Messi hétvégi rekordjára, továbbá hozzátette, reméli, hogy a támadó nem távozik Barcelonából.

Megdöntött egy olyan rekordot, amelyről mindenki azt hitte, hogy megdönthetetlen és elérhetetlen. Egy olyan csúcsot, ami 60 éve állt. Ez egy olyan rekord, ami legalább újabb 60 évig állni fog majd – mondta a Bayern München trénere.Remélem, hogy Messi Barcelonában fogja befejezni a pályafutását. Szívből remélem.” 

Lionel Messi kontraktusa 2018. júniusáig szól a katalán klubnál. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik