Foci

Luis Enrique: Márpedig Messi boldog Barcelonában

A Barcelona edzője szerint Lionel Messi boldog a katalánoknál. Az elmúlt időben többször lehetett hallani arról, hogy az argentin sztár elvágyódik, ám a Barca mestere szerint erre nincs esély.

Lionel Messi nem tartotta kizártnak, hogy elhagyja a Barcelonát, amennyiben nem rendeződnek a nézeteltérések közte és a klubja között.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Hallottam, ahogy Messi elmondta, hogy mennyire szereti a Barcelonát, nincs itt semmilyen probléma” – mondta Luis Enrique a Sevilla meccs előtti sajtótájékoztatón.

Nem érdekelnek a találgatások és mások véleményei sem. Tőle hallottam, hogy mennyire boldog és büszke arra, hogy itt focizhat.”

A Barcelona egy kisebb gödörbe került, hiszen egymásután két bajnoki találkozójukat is elbukták, igaz legutóbb idegenben tudták legyőzni az Almeria együttesét. A katalán klub két pontos hátrányban van az ősi rivális Real Madriddal szemben.

Probléma a katalánoknál, hogy Lione Messi több mint egy hónapja gólképtelen. Az argentin zseni legutóbb az Eibar elleni találkozón tudott a kapuba találni. Luis Suarez visszatérése miatt pedig kénytelen a pálya jobb oldalán játszani, holott ő a centerpozícióban érzi igazán otthon magát.

Keressük a három csatár közötti egyensúlyt. A cél az lenne, hogy Messi legyen a legfontosabb pontja a támadásainknak, így ő jelentené a legnagyobb veszélyt az ellenfél kapujára” – idézi a trénert a eurosport.com.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik