Foci

A válogatott meccsein is megtéveszt az MTV

Vajon miért kell élőt imitálni, mondani, amikor valami nem az?

Pénteken a finnek elleni 1-0 alkalmával és a keddi Oroszország elleni barátságos 1-2 előtt is élőben, a Groupama Arénában felállított stúdióból jelentkezett be Mérei Andrea Telesport műsorvezető és Bánfi János szakkommentátor.

Mindkét mérkőzés előtt a szokásoknak megfelelően a pálya melletti riporter – Újvári Máté -, annak rendje és módja szerint a várható taktikáról kérdezte Dárdai Pál szövetségi kapitányt.

 
Igen ám, de sarkosan kidomborodott egy aprócska “csalás”, amit a stáb elkövetett. Mérei Andrea ugyanis pénteken, a játékvezetői kezdősípszó előtt pár perccel, látható telt ház mellett eképpen adta át a szót pályaszéli kollégájának: “A laza x-nek valószínűleg nem örülne Dárdai Pál szövetségi kapitány, aki ott van Újvári Máté mikrofonja előtt.”  

A szövetségi kapitány valóban ott állt, csak cirka egy órával korábban, még tök üres lelátók mellett. Ez remekül látszik az adásban. Ugyanezt a forgatókönyvet megismételték az oroszok elleni meccsen is – itt látható 8:30-tól. (A találatért gratula a player.hu-nak)

Kérdezzük tisztelettel, mi szükség van erre? Miért ne lehetne elegánsan csak annyit mondani: a találkozó előtt egy órával kaptuk mikrofonvégre Dárdai Pál szövetségi kapitányt…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik