Foci

Egy hét alatt másodszor zakózott a Barca

A Primera Division 10. fordulójának legnagyobb meglepetését okozta a Celta Vigo azzal, hogy elhozta a három pontot a Camp Nouból.

A katalánok ebben az idényben múlt szombaton kaptak ki először, akkor is a Real Madrid győzte le őket egy rendkívül izgalmas meccsen. Korábban nyolc meccsen mindössze két pontot szórt el a Barcelona, így a Celta Vigo ellen javíthattak volna.

A vendégek azonban nem várt meglepetést okoztak azzal, hogy az egész találkozót uraló katalán együttest egyetlen rúgott góllal sikerült két vállra fektetniük: a mindent eldöntő találatot Larrivey az 55. percben szerezte.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A Barcában pályán volt Neymar, Messi, Suarez és Rakitic is, csereként pedig Xavit is harcba küldték, ám így sem sikerült egalizálni.

Ezzel a vereséggel a Barcelona, bár az első helyen állt a forduló előtt, most visszacsúszott a harmadik pozícióba. A tabellát a Real Madrid vezeti.

A Celta Vigo korábban 48 alkalommal volt a katalánok vendége a bajnokságban, és ezt megelőzően csak egyszer, 1942. október 12-én távozott győzelemmel.

Eredmény – Primera Division, 10. forduló

FC Barcelona – Celta Vigo 0-1 (0-0)
Gólszerző: Larrivey (55.) 

Real Sociedad – Málaga 0-1 (0-0)
Gólszerző: Juanmi (72.) 

Videó – Larrivey győztes gólja:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik