Foci

Utolérte a Videotont az MTK

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában 1-0-ra győzött az MTK a Puskás Akadémia vendégeként, ezzel - ha ideiglenesen is - pontszámban befogta az élen álló fehérváriakat.

Két kirobbanó formában lévő együttes mérte össze erejét szombaton kora délután: míg a felcsútiak legutóbbi négy, a fővárosiak legutóbbi hat bajnokijukat kivétel nélkül megnyerték.

Jobban kezdett az MTK, aminek viszonylag hamar, a félidő derekán meg is lett az eredménye. Kanta szabadrúgását követően Pölöskei lendítette lövésre a lábát és a hálóba talált.

A fordulás után többet kísérletezett a Puskás Akadémia, de kisebb-nagyobb helyzeteiket rendre elpuskázták a hazaiak, így mindhárom pont Garami József csapatáé lett.

A győzelemmel a kék-fehérek befogták pontszámban az élen álló Videotont, igaz, Joan Carrillo csapata ebben a fordulóban még nem lépett pályára.

Eredmény – OTP Bank Liga, 12. forduló:

Puskás Akadémia FC – MTK 0-1 (0-1)
Felcsút, 1457 néző, v.: Pintér Cs.
     
PFLA: 
Danilovic – Margitics, Vaszicsku, Kelic, Tamás – Polonkai, Szélesi (Czvitkovics 41.) – Szakály D. (Sallai R. 58.), Lencse, Harsányi (Denkovic 78.) – Tischler
    
MTK:
Hegedüs L. – Poór, Vukmir, Kelemen, Hidvégi – Vass Á., Pölöskei Zs. – Bese (Vass P. 82.), Kanta J., Horváth Zs. – Torghelle (Hrepka 90.)

gólszerző: Pölöskei Zs. (27.)

sárga lap: Szélesi (36.), Vaszicsku (73.), illetve Vass Á. (84.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik