Foci

Sztáredzővel mentenék a magyar focit

Újra megindultak a találgatások arról, hogy ki válthatja a négy mérkőzést vállaló Dárdai Pált a fociválogatott kispadján

A Blikk értesülései szerint Sir Alex Ferguson egykori jobbkeze, Carlos Queiroz, vagy az edzőként Európa-bajnok német Berti Vogts is esélyes lehet a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjára.

A lap Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökének háttérbeszélgetésen elhangzott szavait idézte, mely szerintegy jelenleg másik nemzeti csapatot irányító szakember lehet a magyar fociválogatott edzője a „beugró” Dárdai után.

Fotó: MTI

Mint írják, ha az MLSZ követni kívánja Dárdai német stílusú iránymutatását, akkor Vogts lehet az ideális jelölt, kivel 1996-ban Eb-t nyert Németország, 6 éve Azerbajdzsánban dolgozik. Másik nagy esélyesként bedobták a kalapba a portugál Queiroz nevét is, aki Brazíliában az irániakat irányította. Korábban a Real Madrid edzője, illetve Ferguson segítője volt a Manchester Unitednél. A Blikk kiszemelte még a magyaroknak a Jamaica csapatát vezénylő német Winfried Schäfert, illetve a jelenleg Líbiában dolgozó spanyol Javier Clemente-ot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik