Foci

Totti kiborult az elveszített rangadó után

A Roma csapatkapitánya szerint a Juventusnak egy saját bajnokságban kellene indulnia.

A Juventus hazai pályán 3-2-re győzte le vasárnap az AS Romát az olasz labdarúgó-bajnokság csúcsrangadóján. Ugyanakkor nem a szép cselekről, vagy a látványos gólokról marad emlékezetes a meccs, hanem a játékvezetői ténykedésről: Gianluca Rocchi három véleményes tizenegyest ítélt meg, ebből kettőt a hazaiaknak.

A Farkasok a vereség után nem is rejtették véka alá a véleményüket. A csapatkapitány, Francesco Totti lényegében bundázással vádolta meg a torinóiakat.


Francesco Totti vigasztalhatatlan volt a lefújás után
Fotó: Europress Fotóügynökség 

„Azért jöttünk, hogy játsszuk a játékunkat és jól is szerepeltünk. Ehhez képest a játékvezető befolyásolta a meccset. Rossz ezt kimondani, de évek óta ez megy. A Juventus nem győzött le minket, inkább a körülmények. Persze most dühösek vagyunk, de emelt fővel távozhatunk a stadionból. Mindig azt mondom, hogy a Juventusnak egy saját bajnokságban kellene indulnia. Valamilyen úton-módon, de mindig nyernek” – mondta Totti feldúltan a Sky Sports Italiának.

Rudi Garcia, a fővárosiak trénere hiába volt bosszús, a humorérzékét nem veszítette el:

„Kár, hogy errefelé a büntetőterület 17 méter. A csapatommal viszont elégedett vagyok, még, ha a történtek ellenére is megvan a mi felelősségünk is a vereségben, mindezek ellenére is nyerhettünk volna.”

Videó – A meccs összefoglalója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik