Foci

Horváth szerint az ETO legnagyobb ellenfele az ETO

Az OTP Bank Liga tizedik fordulójának első mérkőzésén a Győr a Puskás Akadémia vendégeként lép pályára pénteken 19 órától.

Horváth Ferenc a győriek szakvezetője az eto.hu-nak elmondta, a hét elején nem volt rózsás a hangulat a csapatnál, miután múlt hét végén 2-1-re kikaptak hazai pályán az MTK-tól.

 Fotó: MTI

“Egy olyan meccset veszítettünk el, ahol az ellenfélnek köze nem volt a győzelemhez. Ezt a vereséget mindenképpen komoly csalódásként élik meg a játékosok és én magam is.Megpróbáltam minél több játékot vezényelni a héten, hogy kijöjjön a játékosokból ez a feszültség” – nyilatkozott a tréner, majd hozzáttette, remél, hogy felszabadultan tudnak majd játszani a Pancho Arénában.

“Támadnunk kell, nincsen más választásunk, de közben figyelnünk kell arra is, hogy ne lazuljunk fel túlságosan. Az ETO-nak a legnagyobb ellenfele az ETO, ha magunkat le tudjuk győzni, akkor bárkit képeset vagyunk megverni.”  

Fotó: pfla.hu

Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője elárulta, megpróbálnak majd irányítani a találkozón, de a remek erőből álló Győr ellen ez nem lesz könnyű feladat.

“Horváth Ferenc kollégám a támadó futball híve, az ETO biztosan győzni jön hozzánk, ám mi megpróbálunk hatékonyan játszani, és itthon tartani a három pontot. Hazai pályán jó a mérlegünk, a legutóbbi két meccsünket megnyertük, mellette van két döntetlenünk, míg idegenben eddig pont nélkül maradtunk, most azonban nem ez számít elsősorban. Az ETO tényleg remek csapat, és hazai pályán is bravúrra lesz szükségünk a siker érdekében” – vélekedett a hazaiak edzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik