Foci

Rooney: Biztos, hogy sikeresek leszünk

A Manchester United csapatkapitánya nem aggódik.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Egyelőre nem jött meg az áttörés a Manchester United labdarúgócsapatának játékába, a Vörös Ördögök ráadásul a hétvégén hiába vezettek két góllal is a Leicester City otthonában, mégis kikaptak 5-3-ra. Természetesen több szurkoló és szakíró is kongatja már a vészharangokat, de úgy fest, az öltözőben nincs temetői hangulat. Legalábbis a csapatkapitány, Wayne Rooney szavai erre engednek következtetni:

„Úgy érzem, hogy sokan leírtak minket a vasárnapi eredmény miatt, de én máshogy látom a dolgokat. Ha körbenézek az öltözőben, akkor azt látom, hogy tele vagyunk minőségi játékosokkal és az edzőink is elképesztő mennyiségű munkát fektetnek a csapatba. Semmi kétségem afelől, hogy sikeresek leszünk” – írta a Facebookon Rooney.

Mivel a Manchester United már kipottyant a Ligakupából, így a csapat a hét közepét sok riválissal ellentétben pihenéssel tölti. Rá is fér a játékosokra a kis pauza, ugyanis a hétvégén a West Ham United látogat az Old Traffordra, márpedig a Kalapácsosok eddig igen kellemetlen ellenfélnek tűnnek a bajnokságban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik