Foci

Löw nem segít Dárdainak

lőw zsolt (lőw zsolt)
lőw zsolt (lőw zsolt)

Munkáltatója, a Red Bull Salzburg nem engedi, hogy főállása mellett mellékfoglalkozásként a magyar labdarúgó-válogatott pályaedzője legyen Löw Zsolt. Még három meccs erejéig sem.

„Hétfőn kétszer is beszéltem telefonon Palival, megköszöntem, hogy gondolt rám, de azt kellett mondanom neki: sajnos, most nem tudunk együtt dolgozni” – nyilatkozta Lőw Zsolt a keddi Nemzeti Sportban. Miután az MLSZ elnöksége menesztette Pintér Attilát és év végéig, három Európa-bajnoki selejtező erejéig Dárdai Pál vállalta el a szövetségi kapitányi feladatokat, a Hertha BSC utánpótlás igazgatója a Red Bull Slazburg pályaedzőjét kérte fel segítőjének.

Fájó, Löw Zsolt nem lesz Dárdai Pál segítője
Fotó: rbsalzburg.com

Löw Zsolt már a felkérés pillanatában jelezte, hogy szíve szerint az ő válasza mindenképpen igen lenne, de a munkáltatója dönt a kettős szerep elvállalásáról. “Már pénteken tudtam, mi a klub álláspontja ebben a kérdésben, de fontos bajnoki meccsünk volt vasárnap, azzal foglalkoztam, így csak a hét első napján közöltem Dárdai Palival és az MLSZ főtitkárával, Vági Mártonnal, hogy mi a döntés. Nagyon nagy megtiszteltetés volt számomra ez a felkérés, sajnálom, hogy nem sikerült élnem vele. Egyik barátom lett a szövetségi kapitány, akit emberként és szakemberként is tisztelek, és bizony kíváncsian várom, milyen változtatásokra lesz képes. Szurkolok neki és a csapatnak is…” – fogalmazott az Újpest és a válogatott korábbi védője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik