Foci

Vignjevic: “Ez a derbi méltó volt a nevéhez”

Az edzők értékeltek az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának rangadóját követően.

A lila-fehérek 2-1-re győzték le a Fradit a Szusza Ferenc Stadionban vasárnap délután. Nebojsa Vignjevic, az Újpest trénere elégedett volt együttese játékával.

 Fotó: MTI

“Igen, talán ez volt a legjobb meccsünk ebben az idényben, és ugyan már nyertünk a Ferencváros ellen, így még biztosan nem, teljesen megérdemelt volt a sikerünk. Sikerrel állítottuk meg zömében a Fradi egyénileg remek játékosait, volt ugyan néhány helyzetük, volt, amikor szerencsénk is volt, de összességében nekünk több lehetőségünk volt. Gratulálok a játékosaimnak a ma elvégzett munkájukért! Jó kimondani, hogy ez a derbi méltó volt a nevéhez, mind a játékosok, mind a szurkolók, mind a játékvezetés tekintetében. Kollégámnak több szerencsét kívánok a folytatáshoz” – olvasható Vignjevic nyilatkozata a csakfoci.hu-n, aki hozzátette, Bardhi bebizonyította, hogy nem ok nélkül igazolták le őt.

“Hogy hol találtunk rá Bardhira? Kérdezzék meg Kovács Zoltánt, neki köszönhető, nem tudok, csak annyit, hogy Svédországban volt előtte. Idejött és egy óra alatt meggyőzött arról, hogy érdemes szerződtetni.”

Fotó: MTI

Thomas Doll, a Fradi szakvezetője elmondta, játékosai nem tettek meg mindent a siker érdekében.

“Először is gratulálok az Újpestnek és kollégámnak a megérdemelt győzelemhez! Egy derbihez másképpen kell hozzáállni, mint ahogy azt ma mi tettük. Sokat dolgoztunk, de az egy az egy elleni párharcokat nem vállaltuk fel eléggé, ez zavart és idegesített ma a leginkább. Fejben lassúak voltunk, csak néztük, ahogy az Újpest játékosa megszerezte a labdát és cselezgetni kezdett. Nagyon sok lehetőséget adtunk így az ellenfelünk támadójátékosainak. Megérdemelten szenvedtünk vereséget. Szomorú, hogy az ultrák nem jöttek el végül, szükségünk lett volna a támogatásukra, emlékszem a tavaszi meccsre, amikor sokkal több erő volt bennünk nekik is köszönhetően. Meglátjuk, milyen irányba halad majd ez az ügy.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik