Foci

Bale nem zárja ki, hogy visszatér Londonba

A Real Madrid walesi játékosa nagyon jól érezte magát a Tottenham Hotspurnél.

Hetek óta tartja magát a pletyka, hogy Cristiano Ronaldo visszatérhet Manchesterbe, akár már a szerződése 2018-as lejárta előtt. A Daily Telegraph szerint nem kizárt, hogy a világ legdrágább játékosa, Gareth Bale is visszamegy korábbi csapatához, a Tottenham Hotspurhöz. Ezt maga az érintett ismerte el.


Fotó: Europress Fotóügynökség

„A Tottenhamnek mindig is lesz egy hely a szívemben. Remélem a szurkolók annak ellenére is szeretnek, hogy eligazoltam onnan. Kedvelem a Spurs-drukkereket és ki tudja, lehet, hogy egy napon visszatérek. Remélem, hogy megértik és tiszteletben tartják a döntésemet, mert a Real Madrid egy masszív klub. Amikor bejelentkezett értem a Real, akkor vált nehézzé a dolog, mert nagyon jól éreztem magam a Totenhamnél és boldog voltam” – mondta Bale a brit lapnak.

A 25 esztendős walesi válogatott szélső 2007-től 2013-ig erősítette a londoni klubot, minden sorozatot figyelembe véve 203 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 55 gólt szerzett. Ugyanakkor a Real Madridnál már valamivel több, mint egy szezon alatt sikeresebb lett, mert míg a Tottenhammel „csak” Ligakupa-döntőig jutott, addig a spanyol együttessel már megnyerte a Bajnokok Ligáját, a spanyol Király Kupát és az európai Szuperkupát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik