Foci

Dárdai veheti át a válogatott irányítását

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az MLSZ idő előtt leváltja a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Pintér Attilát.

Kapcsolódó cikkek

Pintér Attila nem ússza meg

Nem sikerült jól a bemutatkozás Pintér-csapat számára, az északírek ellen elszenvedett vereséget követően pedig sokan bírálják a szakembert taktikája és viselkedése miatt. Mint írtuk, Pintér nem fogott kezet a találkozó lefújása után Michael O’Neill-lel a vendégek vezetőedzőjével.

A blikk.hu információi szerint az MLSZ komolyan fontolóra vette a magyar tréner leváltását, és állítólag Dárdai Pál követheti őt a kispadon. 

 Fotó: MTI

Az edzők az utóbbi hetek-hónapok ügyei és döntései alapján úgy vélik, már most váltani kellene, erről tájékoztatták a szövetség vezetőit. Konkrét név is elhangzott, hogy ki követhetné a válogatottnál Pintér Attilát. Dárdai Pált jelölték meg, mint olyan személyt, akit érdemes lenne kapitányi posztra felkérni” – mondta a neve elhallgatását kérő informátor.

Dárdai 61-szeres magyar válogatottként a Hertha BSC-ből vonult vissza, ahol a mai napig utánpótlásedzőként tevékenykedik. A 38 esztendős játékos Berlinben 286 első és 11 másodosztályú meccset játszott és ezzel klubrekorder, ikon. Decemberben a sport24.hu-nak azt nyilatkozta, soha nem dolgozott még ennyi, megbescsülik a munkáját és nem szeretne hazatérni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik