Foci

Te jó ég, kiktől kaptunk mi ki?

A magyarok elleni összecsapást megelőző 22 találkozóján mindössze egyszer tudott nyerni az északír válogatott. Tavaly még Luxemburg is megverte őket.

Pintér sorsáról nyilatkozott Csányi

A játékot látva nem meglepő, hogy kikaptunk az első Eb-selejtezőnkön, de az azért igen fájdalmas, hogy egy olyan csapattól sikerült vereséget szenvedni, amely elvétve nyer meccset.

Michael O’Neill, az északír nemzeti csapat szövetségi kapitánya körülbelül három éve vette át a gárda irányítását. Az elmúlt két és fél évben mindössze egy mérkőzést nyertek meg, óriási meglepetésre az oroszokat sikerült 1-0-ra megverniük Belfastban.

 Fotó: Europress fotóügynökség

Szavazás!

Kijut-e az Eb-re a Pintér-csapat?

2011. augusztus 10-én 4-0-ra győzték le hazai környezetben a Feröer-szigeteket, az ezt követő 22, azaz huszonkettő meccsből viszont egyetlen egyet, a már említett oroszok ellenit sikerült behúzniuk.

Ez idő alatt csak ikszeltek otthon Luxemburggal, majd idegenben kikaptak egy olyan ország válogatottjától 3-2-re, amely több mint százéves története alatt mindössze ötven győzelmet tudhat magáénak.

Ugyan az északírek megszorongatták a portugálokat is idegenben, s barátságos meccseken Chile és Uruguay is nehezen gyűrte le őket, hangsúlyozzuk, csak egy mérkőzésen örülhettek az elmúlt 30 hónapban.

Aztán jöttünk mi, és bedaráltak, Pintér Attila pedig kezet nyújtani sem volt hajlandó O’Neillnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik