Foci

Neymar visszatért, meccset nyert a braziloknak

Miamiban játszott felkészülési mérkőzést Brazília és Kolumbia. A meccset a Selecao nyerte 1-0-ra.

A világbajnokság után kinevezett Dunga teljes átalakításba kezdett, hogy a brazil válogatottból ismét világverő együttest faragjon. Ez meg is látszott a szombat hajnali mérkőzésen, hiszen több olyan labdarúgót is bevetett, akik Scolari alatt nem kaptak lehetőséget.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A Selecao egyébként a vb-n 2-1-re legyőzte Kolumbiát, Neymarnak épp ekkor törték el a gerinccsigolyáját, a karmester hosszú lábadozás után most viszont ismét a pályán volt, mint ahogy Falcao is kapott néhány percet a másik oldalon.

A találkozón a fordulópontot a 49. percben hozta, ekkor Cuadradót kiállította a játékvezető, majd a sok hibát hozó meccsen végre gól is született: a 83. percben Neymar tekert a felső sarokba, ezzel pedig ki is alakult a végeredmény.

Eredmény – felkészülési mérkőzés

Brazília – Kolumbia 1-0 (0-0)
Gólszerző: Neymar (83.)

Brazília: Jefferson – Maicon, David Luiz (Marquinhos, 80.), Miranda, Filipe Luís – Ramires (Fernandinho, a szünetben), Luiz Gustavo (Elias, a szünetben) – Oscar (Philippe Coutinho, 72.), Willian (Everton Riberio, 72.), Neymar – Diego Tardelli (Robinho, 77.).

Kolumbia: Ospina – Zúniga (Mejía, 73.), Zapata, C. Valdés, Armero – Cuadrado, A. Ramírez (Arias, a szünetben), C. Sánchez (A. Ramos, 85.), J. Rodríguez (Falcao, 77.) – J. Martínez (Guarín, 65.), Gutiérrez (Bacca, 74.). 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik