Foci

Pintér: Szalai egyébként sem kapott meghívót

Csütörtök délután Szalai Ádám lemondta a válogatottságot, legalábbis amíg Pintér Attila a szövetségi kapitány. A szakvezető gyorsan reagált a csatár nyilatkozatára.

A magyar támadó korábban már elmondta a véleményét, azt követően nem is kapott meghívót a nemzeti csapatba. Szalai csütörtökön a Facebookon tett közzé egy üzenetet, melyben leírta, nem szeretné ezentúl magára húzni a címeres mezt.

Pintér Attila a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján röviden reagált Szalai döntésére:

 Fotó: MTI

“Csak a tisztánlátás végett nyilatkozom a témáról: Ádám olyan meghívást akar visszautasítani, amit nem is kapott meg, hiszen most vasárnap, Észak-Írország ellen más játékosokat hívtam meg az ő posztjára. Nem kizárt, hogy a jövőben számoltunk volna vele, de a döntését tudomásul vesszük, karrierépítéséhez sok sikert kívánunk.”
    
Januárban Pintér Attila szövetségi kapitány azt mondta, beszélt a csatárral, akivel közölte, hogy ugyanakkora esélye lesz bekerülnie a válogatottba, mint bárki másnak. Szalai Ádám Pintér eddigi négy mérkőzésén nem húzhatta magára a címeres mezt.
    
Dzsudzsák Balázs csapatkapitány hétfő délután a telki edzőközpontban rendezett sajtótájékoztatón elmondta, hiányolja a Hoffenheim csatárát és reméli, hamarosan ő is a csapat tagja lesz. Ugyanakkor a szövetségi kapitány az újságírók kérdésére a támadóval kapcsolatban nem adott konkrét választ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik