Foci

NB1: vége a nyár leghosszabb szappanoperájának

Bő négyhetes huzavona után Thommaso Rocchi a jövő héten, sajtótájékoztató keretén belül aláír a Haladáshoz. Fizetését december 31-ig egy szponzor állja.

Július vége óta megy a találgatás, Tommaso Rocchi, aki 2004-2012 között 241 meccsen 84 gólt szerzett a Seria A-ban vajon a Haladás játékosa lesz, vagy sem. Nos, a Lazio egykori csapatkapitánya végül is aláírt, lévén rendeződni látszik a bérének finanszírozása – számolt be a vaol.hu.

 
Tommaso Rocchi fénykorában remek játékos volt
Fotó: europress 

Később kiderült,  bizonyos Massimiliano Caroletti, egy magát Haladás marketingigazgatónak nevező egykori olasz pornós – a szintén pornós Henger Éva férje – áll a háttérben, ő ajánlgatja az egykori Lazio-ikont. A költségvetésből hiányzó, ellenben felettébb szükséges forrást, értsd pénzt, nem forintot, eurót is előteremtené – végtére ezért marketinges – jutalékért cserébe persze.

A történet furcsa fordulatot vett azt követően, hogy a csütörtöki 11 fős tulajdonosi ülésen csak négyen jelentek meg, ezért a bizottság határozatképtelennek bizonyult Rocchi ügyben, majd Artner edző úgy nyilatkozott egy újságírói kérdésre, hogy az edzések alapján nem javasolja az olasz támadó leigazolását…

Pár órával később a szakvezető mégis úgy döntött, megnézi, hogy mire képes a Lazio csapatkapitánya.Tóth Miklós ügyvezető a klub által kiadott közleményben  azt mondta, a haladásnak egy forintjába sem kerül az olasz futballista szerződtetése, akinek a bérét egy magyar támogató fizeti. A cég cserébe mezszponzora lesz a Haladásnak – így azt is megtudjuk a hétvégén, “ki fizeti a révészt”…

Hogy mindezek után a jövő héten, sajtótájékoztató keretén belül december 31-ig aláíró 36 éves olasz valóban erősítést jelent-e majd a vasiaknak, vagy sem, az már más kérdés – játékával bebizonyíthatja a döntés helyességét.

Hacsak addig nem történik egy újabb fordulat a szappanoperában…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik