Foci

Cristiano Ronaldót jeges vízzel öntötték nyakon

A Real Madrid futballistája, Neymar, Marcelo, Fletcher, Paul Scholes, Caleb Porter vagy éppen a milliárdos Bill Gates. Hogy mi a közös bennük? Mindannyian részt vettek az „Ice Bucket” mozgalomban.

Az új „őrület” jótékony célt szolgál. A hírességek így akarják felhívni a figyelmet James McCarthy alapítványára, amelyet agyrákban szenvedő betegek megsegítésére hoztak létre.

Láthatóan a focisták közül is többen részt vesznek a jótékony mozgalomban, amely láncként fut végig a világon. Ugyanis egy-egy jéghideg vízzel nyakon öntött híresség kvázi tovább dobja a “vödröt” és más hírességet – vagy akár többet is – kér fel következőnek.

Neymar például azt a Zunigát hívta meg, akinek „köszönhetően” hamarabb véget ért számára a világbajnokság, mint a végül negyedikként záró brazil csapatnak.

 

Miután Darren Fletcher felkérte, természetesen Cristiano, Ronaldo is csatlakozott a “vizezéshez”, aki utána megpróbált a sporttól, labdarúgástól elszakadni, és meginvitálta a zenevilág sztárjait. Mi rosszmájúan azt gondoljuk; nyilván kíváncsi Beyoncé, Jennifer Lopez és Lil Wayne miként néz ki vízes pólóban…

 

Az edzők közt is elindult a mozgalom és itt is van egy olyan eset amelynek van némi pikantériája. A Portland Timberst irányító Caleb Porter épp azt a Pep Guardiolát kérte fel, aki korábban egy felkészülési meccs során nem fogott kezet vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik