Foci

Tujvelnek köszönheti a három pontot a Diósgyőr

A Diósgyőr utolsó percben szerzett góllal győzte le a Kecskemétet hazai környezetben az OTP Bank Liga negyedik fordulójának zárómeccsén.

A találkozót megelőzően Tomiszlav Szivics, a hazaiak trénere egyértelműen kijelentette: a mai estén csak a győzelem elfogadható csapata számára.

Ennek megfelelően jól kezdte a meccset a Diósgyőr, az első negyed óra végén Grumic bólintott a kapuba Okuka beadását követően. A szünetig akár növelhette is volna előnyét a miskolci együttes, de végül 1-0 állt az eredményjelzőn az első játékrész végén.

 Tujvel hatalmasat hibázott a meccs végén
Fotó: kecskemetite.hu 

A folytatásban bátrabb, támadó focit kezdett el játszani a Kecskemét, aminek hamar meg is lett a foganatja. Vukasovic jó harminc méterről tüzelte kapura a labdát, Rados pedig tehetetlen volt.

Szinte már mindenki elkönyvelte, hogy pontosztozkodás lesz a vége, mikor Okuka egy újabb beadását Tujvel kiejtette a kezéből, Takács Tamás pedig a hálóba vágta azt.

Ha kis szerencsével is, de a Diósgyőr végül behúzta mindhárom pontot, így a tabella harmadik helyéről várhatja a következő fordulót.

Eredmény – OTP Bank Liga, 4. forduló:

Diósgyőr-Kecskemét 2-1 (1-0)
Miskolc, 6000 néző, v.: Bognár

Diósgyőri VTK: Rados – Okuka, Alves, Kádár, Husic – Bori (Marjanovic, 61.), Bognár I. (Nikházi, 73.), Egerszegi, Gosztonyi – Grumic, Bacsa (Takács T., 61.)

Kecskeméti TE: Tujvel – Botka, Lovric, Karan, Varga R., Farkas A. – Savic (Eninful, 66.), Kitl, Vukasovic – Balázs Zs. (Pavicevic, 78.), Novák (Bebeto, 62.) 

gólszerző: Grumic (16.), Takács T. (93.), illetve Vukasovic (57.)

sárga lap: Egerszegi (26.), Okuka (82.), Alves (85.), illetve Kitl (63.), Karan (79.), Varga R. (85.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik