Foci

Halmosi góljára Heffler válaszolt

A Pécs 1-1-es döntetlent játszott a Haladás otthonában az NB I. negyedik fordulójában.

Az első játékrész főleg a védekezésről és a sárga lapokról szólt, hisz a játékvezető hatszor is felmutatta a kártyát, kétszer hazai, négyszer vendég játékosoknak.

A szünet után itt is, ott is születhetett volna gól, végül a félidő derekán Halmosi törte meg a gólcsendet, miután Nagy Olivér beadását a kapuba stukkolta.

 Fotó: MTI

A folytatásban rákapcsolt az eddig még nyeretlen pécsi különítmény, s szűk negyed órával a vége előtt Nagy József passzát Heffler váltotta gólra.

A hajrában már nem forogtak igazán veszélyben a kapuk, így mindkét együttes egy-egy ponttal a zsebében hagyhatta el a játékteret.

Eredmény – OTP Bank Liga, 4. forduló

Szombathelyi Haladás – PMFC-Matias 1-1 (0-0)
Szombathely, 2500 néző, v.: Vad II.
   
Szombathelyi Haladás: 
Rózsa – Jagodics (Városi, a szünetben), Dvorschák, Devecseri, Katona M. – Medgyes (Schimmer, a szünetben), Jancsó, Nagy O., Szakály A. (Iszlai, 67.), Halmosi – Gaál

PMFC-Matias: Gőcze – Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl (Kővári, a szünetben) – Horváth A., Márkvárt, Szatmári L., Uzoma, Heffler N. (Rácz, 77.) – Pölöskey (Frőhlich, 67.)

gólszerzők: Halmosi (63.), illetve Heffler N. (76.)

sárga lap: Dvorschák (23.), Halmosi (25.), Schimmer (75.), Iszlai (79.), illetve Romic (21.), Horváth A. (27.), Balogh B. (40.), Heffler N. (44.), Nagy J. (90.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik