Foci

Továbbra is nyeretlen a Puskás Akadémia

Hiába szerzett korán vezetést a felcsúti együttes a pénteki bajnokin, a hajrára tíz emberre fogyatkozó tolnaiak pontot raboltak a Pancho Arénából. 1-1 lett a végeredmény.

Bajnokit még nem tudott nyerni a Pancho Arénában a Puskás Akadémia együttese. Úgy tűnt, hogy pénteken vége szakadhat ennek a rossz sorozatnak, ugyanis az OTP Bank Liga új idényét szenzációsan kezdő Paks ellen Tóth Balázs már a nyolcadik percben vezetéshez juttatta a felcsúti együttest. Nem sokkal később a 300. élvonalbeli mérkőzését játszó Czvitkovics lőtt a keresztlécre – Molnár kapus ujjheggyel hozzáért a labdához.


Tóth Balázs szerezte a hazaiak gólját
Fotó: MTI

A folytatásban nem volt túl izgalmas a meccs, a hazaiak kivárásra játszottak, a tolnaiak pedig teljesen ötlettelenül futballoztak. Az 56. percig kellett várni az első komolyabb paksi helyzetig, Könyves ziccerénél a visszafutó Tamás tisztázott.

A 68. percben Eppel nehéz helyzetbe hozta övéit, könyöklésért ugyanis azonnali piros lapot kapott. Innentől kezdve jöttek is a felcsúti lehetőségek, gólt azonban a Paks szerzett, Könyves egyenlített a 80. minutumban.

A folytatásban egyik csapat sem tudott megszerezni a győztes találatot – a vendégek jártak hozzá közelebb -, 1-1 lett a vége. A Puskás Akadémia még nyeretlen, a Paks pedig veretlen a szezonban. A felcsútiak továbbra is nyeretlenek a Pancho Arénában: az előző idényben kikaptak a Videotontól, a Győrtől és a Debrecentől, majd az új szezonban döntetlent játszottak a Péccsel és most a Pakssal.

Eredmény – OTP Bank Liga, 4. forduló

Felcsút, 1000 néző, v: Erdős

Puskás Akadémia – MVM Paks 1-1 (1-0)

Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi, Kelic (Vaszicsku, 50.), Tamás, Gohér – Makrai, Polonkai, Czvitkovics (Tischler, 83.), Tóth B., Harsányi (Denkovic, 68.) – Lencse

MVM-Paks: Molnár P. – Heffler, Kovács G., Gévay, Báló – Könyves (Kulcsár, 87.), Bartha, Kecskés (Kiss, 90.), Tamási (Fiola, 74.), Bertus – Eppel

gólszerzők: Tóth B (8.), illetve Könyves (79.)

sárga lap: Tóth B. (15.), Kelic (40.), Lencse (53.), Denkovic (72.), Makrai (77.)

piros lap: Eppel (68.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik