Foci

Újra kórházban Törőcsik András

Az Újpest legendás támadóját a berceli rehabilitációs központból Balassagyarmatra kellett átszállítani. A labdarúgó állandó megfigyelés alatt van.

“Az ápolóival egyeztetve döntöttünk úgy, hogy néhány napig kórházban gyógyuljon. Infúzióra kötve kap vitaminokat, szó sincs arról, hogy komolyabb gond lépett volna fel az egészségével kapcsolatban” – mesélte a 45-szörös válogatott játékos testvére, Éva blikk.hu-nak.

Bendó Zsolt sportmenedzser rendszeresen látogatja a labdarúgót és állítja, Törőcsik, a korábban alkohol problémákkal küzdő játékos most tiszta, ellenben annyira legyengült állapotban volt fizikálisan, hogy rendszeresen szédült és most elesett – ezért vitték kivizsgálásra Balassagyarmatra.

Törőcsiken idén márciusban hajtottak végre agyműtétet, miután egy névnapi partin elesett. A fejét olyan súlyosan beütötte, hogy kómába került. Öt nap utánébrresztették fel. A budapesti Nyírő Gyula Kórházból áprilisban szállították át Bercelre, a Harmónia Rehabilitációs Intézetben és Ápoló Gondozó Otthonba.

 

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik