Foci

Londonba igazolna a tetovált srác

Brit sajtóértesülések szerint az Arsenal élénken érdeklődik a Liverpoolt erősítő Daniel Agger iránt, ő pótolhatja a Barcelonába - sérülten - távozó Thomas Vermaelent.

A 29 éves dán védő sajtóértesülések szerint 10 millió fontért érkezhet Londonba. Ami azt jelenti, megint jó üzletet kötött Arsene Wenger…  Vermaelent – mint később kiderült sérülten – 15 millió fontért adta el a Barcelonának, így azonnal, mi több nyereséggel tudná leigazolni a rivális csapat bekkjét.

 
Fotó: europress 

Az Arsenalnak annál is inkább szüksége lehet még egy védőre, mert a legfrissebb hírek szerint Per Mertesacker sem teljesen fitt, Laurent Koscielny is kisebb sérüléssel bajlódik, így az egyetlen egészséges hátvédjük a frissen igazolt, 19 éves Calum Chambers. 

Kérdés, a korábban a Barcelona által is megkörnyékezett Daniel Agger elhagyná-e Liverpoolt az egyik riválisa kedvéért, miután korábban több alkalommal is klubhűségéről tett tanúbizonyságot ujjain pedig a csapat jelmondatának rövidítése – YNWA – a You’ll Never Walk Alone díszeleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik