Foci

Szivics: megpróbálunk szépíteni

A Diósgyőr a reménytelenség, a biztos kiesés tudatában utazott 10 órát Krasznodarba. Ha jobb eredmény születik, mint az odavágón egy hete, az már siker.

Az FK Krasznodar nagyságrendekkel jobb csapat, mint a DVTK, ezt az elős meccsen bizonyította (1-5). Ehhez képest ők most hazai pályán és legjobb összeállításukban játszhatnak, míg a DVTK kezdőjéből hiányzik Barczi Dávid ( a lábujja Bulgáriában tört el), Antal Botond és Elek Ákos (egyaránt bokasérülést szenvedett) Senad Husic és Miroszlav Grumics (sérült), míg az új támadó, Georges Griffiths a nevezési határidő után lett a DVTK játékosa.

Ha eddig volt egyáltalán valaki, aki a szép búcsúban reménykedett, úgy valószínüleg eztán alábbhagyott a várakozása…

A DVTK labdarúgói 10 órát utaztak Krasznodarig. Tomiszlav Szivics edző sem kerget bárányfelhőket. “Szerintem az első meccsen eldőlt a továbbjutás. Tudom, hogy a Krasznodar az esélyes, de azért mi a visszavágón megpróbálunk szépíteni. Nem fogunk foglalkozni az első meccs eredményével, a két csapat lehetőségei közti különbséggel, inkább megpróbálunk egy jó meccset játszani” – fogalmazott SZivics edző a meccs előtti sajtótájékoztatón.

Az eredmény tekintetében Szivics megelégszik azzal, ha már jobb eredmény születne csütörtök este, mint Debrecenben.

A Krasznodar-DVTK Európa Liga visszavágót ugyan egyetlen televízió sem közvetíti, de a mérkőzést bárki megtekintheti élőben itt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik