Foci

A Loki megint ráfázott a pihentetésre

Az első fordulóban elért döntetlen után ezúttal vereséget szenvedett a bajnok Debrecen.

A piros-fehérek a Nyíregyháza elleni szezonnyitóra erősen tartalékos csapattal álltak fel, hiszen hét közben a BATE Boriszovval néztek farkasszemet a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Kondás Elemér úgy tűnik, jó döntésnek gondolta, hogy megint egy felforgatott csapattal áll ki a soros bajnokira, ugyanis az MTK-val szemben megint nem a legerősebb összeállításban állt fel a Loki.

 Fotó: MTI

A Bozsik Stadionban – ide költöztek a kék-fehérek stadionfelújtás miatt – túl sok izgalom nem várt a nézőkre, a hazaiak aktívabban fociztak, de komoly helyzetet nem jegyezhettünk fel 45 perc során.

A második etapban sem változott sokat a felállás, az egyik oldalon Kanta, a másikon Ferenczi tudott néha megvillanni, de gól nem született, egészen a 89. percig, amikor tulajdonképpen a semmiből szerzett vezetést az MTK.

Kanta remek passzal szolgálta Nagyot, majd a centerezésre a hosszú oldalon Horváth érkezett, onnan pedig már könnyű dolga volt (1-0).

Ez is maradt a végeredmény, vagyis a címvédő DVSC két meccs után mindössze egyetlen ponttal szerénykedik, az MTK viszont második találkozóját is megnyerte.

Eredmény – OTP Bank Liga, 2. forduló

MTK Budapest – Debreceni VSC 1-0 (0-0)
Gólszerző: Horváth (89.)

MTK: Hegedüs – Nagy T., Vukmir, Kálnoki Kis, Poór – Pölöskei, Vass Á. – Horváth Zs., Kanta, Bese – Hrepka (Frank, 58.)

DVSC: Poleksic – Lázár, Morozov, Brkovic, Vadnai – Bódi, Bouadla, Ludánszki, Ferenczi (Nagy Z., 84.) – Tisza (Balogh N., 90.), Volas (Seydi, 74.)

Sárga lap: Morozov (43.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik