Foci

De mi van, ha Böde Dani 4-5-6 gólt rúg a Chelsea-nek?

Ma úgy látszik ferencvárosi napot tartunk, de esküszünk, nem direkt...

A Thomas Doll játékosvásárlásait megkérdőjelező írásunk, a stadionavatót megelőző stadionavató hírünk, majd a zöld-fehér tábor “szandál-zoknival” videója után itt van gyors egymást követően a negyedik csemege: miszerint a szórakoztatóelektronikai piac teljesen bizalmatlan a Ferencvárossal szemben.

De tényleg. Hogy mire alapozzuk mindezt? Arra, hogy az Extreme Digital üzlet beárazta a csapatot. Az apropót a Chelsea elleni augusztus 10-én esedékes barátságos meccs adta arra, hogy annyiszor 10% kedvezményt adjanak a promócióban részt vevő televíziók árából, ahány gólt kapnak Mourinhóék, másképp ahány gólt lő a Fradi a Petr Cechnek vagy Thibaut Courtoisnak (vagy mindkettőnek együtt – attól függ ki véd). 

De mi van, ha megszórja a Fradi a Chelsea-t? Ha Böde Dani mesterhármast rúg, mint a Kecskemétnek? Vagy, ha 4-5-6 gólt lő? A kedvezmény maximum 3 gól erejéig érvényes, azaz maximum 30 százalék pénzvisszafizetés jár a vásárlónak. 

Na jó, ne álmodozzunk tovább, mert túl sok kockázatot nem vállalt a cég… Szerintetek lesz bárkinek is kedvezménye? (Teljes játékszabály itt.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik