Foci

A Barca megvédte Suarezt

Andoni Zubizarreta, az FC Barcelona sportigazgatója védelmébe vette Luis Suárezt, a csapat nemrég szerződtetett uruguayi futballistáját, aki a brazíliai világbajnokság csoportkörében megharapta Giorgio Chiellinit, az olaszok védőjét.

“Mindannyian emberek vagyunk, akik néha bizony hibáznak. Ezekből az esetekből azonban tanulunk” – nyilatkozta a klub szerdai sajtótájékoztatóján Zubizarreta. A korábbi spanyol válogatott hálóőr hozzátette, hogy a Barcelona történetében is voltak sötétebb, valamint szebb napok. Egyúttal annak a reményének adott hangot, hogy Suárez igazi sztár lesz a katalán fővárosban.


 Fotó: Europress Fotóügynökség

A 27 éves Suárez barcelonai bemutatkozására még jó ideig várni kell, mivel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) október 26-ig minden, futballal kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta a Chiellini-eset után.
   
A Barca sportigazgatója arról is beszélt, hogy az előző szezonbeli sikertelenség egyik oka az volt, hogy a belső védő poszton gyengélkedett a csapat, ennek orvoslására pedig hamarosan “jó hírrel” szolgálhat a szurkolóknak.

Ajánlott videó