Foci

A Fradi 1.5 milliárdot kaszálhat Besicen

Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben érdekelt Swansea 4 millió fontot fizetne a Ferencváros bosnyák középpályásáért.

A Daily Mail úgy értesült, hogy az angol élvonal 12. helyén végző csapat nem sajnálja a ropogós fontsterlingeket, ha egy megfelelő játékosra talál. Márpedig úgy gondolják, a Fradi légiósa Muhamed Besic ilyen, és ezért 4 millió fontot is képesek fizetni érte.

A sport24 is többször is foglalkozott a bosnyák játékos brazíliai produkciójával. Úgy láttuk, teljeseítményével megtöbbszörözte az addig 1 millió euróra taksált árát, és ezzel áttételesen a magyar bajnokságot is fényezte kicsit. 

Besicért jelenleg több spanyol és angol középcsapat fut versenyt. Érdeklődik iránta a Sevilla, a Valencia, a Celta Vigo, az Everton és a West Ham is – kérdés, ki mennyire gondolja komolyan és milyen mélyen hajlandó a pénztárcájába nyúlni.

Ha igazak a Daily Mail információi, akkor a Swansea áll jelenleg a versenyfutás élén, mert a Sevilla például nemhogy a 4 millió fontot, de még a 2 millió eurót is sokallja a játékosért. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik