Foci

Robbanthat az Arsenal

A londoni együttes komoly erősítésekkel kezdheti a következő szezont. Három meghatározó játékos érkezhet.

Arsene Wenger három hiányposzton is erősítést tervez, s úgy tűnik, nem okoz csalódást az ágyúsok szurkolóinak. A Manchester Cityhez távozó Bacary Sagna helyére egy másik francia, Mathieu Debuchy jöhet. A Newcastle 28 éves jobbhátvédje szinte biztosan érkezik, hiszen az Arsenal által kínált 10 millió és a szarkák által kért 12 millió fontos összeg között nincs nagy különbség, könnyen egyezségre juthatnak a felek – írja a Telegraph.

 Fotó: Europress fotóügynökség

A középpályán egy védekező szellemű játékos érkezése is várható, s leginkább Lars Bender játékjogát szeretnék megszerezni Wengerék. Az idei világbajnokságról combsérülése miatt lemaradó 17-szeres német válogatottért tavaly nyáron már elutasított a Leverkusen egy 19 millió fontos ajánlatot, így idén ennél nagyobb összegre lesz szükség a megszerzéséhez.

Harmadikként az FC Barcelona chilei támadója költözhet Londonba. Alexis Sanchez távozása azért is valószínű, mert a Liverpoolból érkező Luis Suárez, illetve a két kedvenc, Messi és Neymar mellett kevés lehetőséghez jutna a támadó. Az Arsenal hajlandó lenne tehát a zsebébe nyúlni, hogy lecsapjon Sanchezre; a pletykák egyelőre 32 millió fontos összegről szólnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik