Foci

Kamerun bundázott a vb-n?

Első hallásra kicsit hihetetlen, hogy hét kameruni játékost lefizettek volna, de a spiegel.de szerint a bundamaffia feje, a jelenleg Magyarországon tartozkodő Wilson Raj Perumal a honlap egyik munkatársukkal chatelve előre megmondta, mi lesz a horvát-kameruni találkozó vége, a piroslappal együtt.

A Der Speigel Németország egyik legbefolyásosabb hetilapja, így hiába hangzik átverésnek, mégis lehet valami a történetben: Wilson Raj Perumal a hetilap internetes változatának előre közölte, mi lesz a horvát-kameruni találkozó vége. A német újság szerint az afrikai válogatott másik két csoportmérkőzése is bunda.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Perumal azt is hozzátette – egy a Facebook chaten folytatott beszélgetésben -, hogy hét kameruni játékost fizettek le, a FIFA illetékesei azonban semmi csalásra utaló jelet nem láttak. A szervezet biztonsági igazgatója elmondta, semmi olyat nem tapasztaltak, ami alapján manipulációra gyanakodhatnának.

Az elmúlt húsz évben összesen hatszor letartóztatott szingapúri születésű maffiavezér jelenleg Magyarországon tartózkodik az itteni bundaperek miatt, és azt mondja, őt a FIFA rendszere még sosem szúrta ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik