Foci

Ilyen érzelmeket vált ki az edzőből egy focimeccs

Miguel Herrerát, a mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát akár 90 percen át is mutathatná a kamera.

Írtunk róla, hogy a remekül hajrázó Mexikó 3-1-re győzte le Horvátországot a csoportmeccsek utolsó fordulójának egyik legjobban várt mérkőzésén, így a közép-amerikai együttes bejutott a vb nyolcaddöntőjébe. Egy cikkben már foglalkoztunk Miguel Herrerával, a mexikói szövetségi kapitánnyal, azonban nem lehet vele betelni: videón is megnézhetjük, milyen érzelmeket váltott ki belőle egy-egy szituáció.

Például az, amikor Darijo Srna egyértelműen kézzel blokkolt egy lövést a horvát tizenhatoson belül, azonban a játékvezető sípja néma maradt. A felvétel tanúsága szerint az üzbég Ravsan Irmatov nagyon szerencsés volt, hogy ekkor nem járt a mexikói kispad közelében.

Jött aztán az első gólt, amit ki más, mint a veterán csapatkapitány, Rafael Marquez szerzett. Herrera itt még önmagához képest angyali nyugalommal vette tudomásul, hogy csapata vezet.

Aztán jött a második mexikói gól… Na, ott már kő kövön nem maradt, Herrera előbb Aguilart vitte földre, majd Ochoát ölelte keblére.

A 82. percben vált biztossá a mexikói továbbjutás, amikor a csereként beküldött Hernandez is a hálóba fejelte a labdát. Herrera ismét „visszafogottan” ünnepelt. Vulkánkitörés, ez a szó jutott először az eszünkbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik